ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ WIFI

Εγκατάσταση Wi-Fi δικτύου

Χρησιμοποιώντας τις πιο καταξιωμένες εταιρίες του χώρου , όπως Ubiquiti , Tp-link, Mikrotik, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ενός σύγχρονου wi-fi δικτύου για το ξενοδοχείο σας. Εκτελώντας αυτοψία στο χώρο σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάλυψη wi-fi όλων των χώρων του ξενοδοχείου ή μόνο μερικών σημείων που επιθυμείτε. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να “δοκιμάσουμε” νέες τεχνολογίες , κάνοντας το ξενοδοχείο σας η την επιχείριση σας ένα “πειραματόζωο”. Όλες οι λύσεις που εφαρμόζουμε έχουν ήδη δοκιμαστεί σχετικά με την αξιόπιστη λειτουργία τους σε πλήθος περιπτώσεων.

Ασφάλεια Ασύρματου Δικτύου

Μήπως η σύνδεση σας στο Internet είναι αργή; Μπορεί κάποιος γείτονας σας να χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας. Περισσότερα από το 70% των ασύρματων δικτύων δεν είναι ασφαλισμένα και είναι ανοικτά σε Hackers.

Επίλυση Προβλημάτων Ασύρματου Δικτύου

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο σας; Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν και θα επιδιορθώσουν τα όποια προβλήματα σύνδεσης στους υπολογιστές σας και συσκευών μέσω δικτύου. Οι τεχνικοί μας θα ενεργοποιήσουν την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου σας και θα ρυθμίσουν τα επίπεδα ασφάλειας WPA2 ώστε να το δίκτυο σας να είναι ασφαλισμένο.